@KTzone » 消閒 - 會員交友 » 唔要我係你走寶!!

2009-4-6 10:31 vincin007
名:冰少
性:男
住:九龍灣
幾大:18
身高:167
msn:[email protected]

對象年齡:16-20

自我簡介:
09大學一年級生(ive都算係大學生)

性格外向,心靈弱小,

條件良好,你唔要我係你走寶

對方要求:

我要求唔係好高

你對咩都有興趣,禁屯門元郎天水圍,港女

唔煙唔酒,要專一,唔可以呃我,咩都要做

唔可以串我,唔可以話我,唔可以講粗口

要主動,一定出得街,咩都要快

最好可以馬上出街,玩得起

同傾電話,打比我唔準133

以拍拖為重,唔好著重本人外表,

加左我之後要同我講你個全名

由你加左我MSN開始

你要當我係男朋友

請你唔好睇樣

請睇我個心(睇樣代表你膚淺!)

白撞者咪加!!!!

2009-4-6 11:37 Kouga
唔煙唔酒,,唔可以呃我,

LOL???? 唔酒 your life sucks

咩都要做 = blow job too?

要專一 = after 1 day shes probably gone

由你加左我MSN開始 你要當我係男朋友  CHI SIN

Sry this is a flame thread... i just find u quite demanding and LOL nvm just funny

[ Last edited by Kouga on 2009-4-8 at 06:42 AM ]

2009-4-7 16:15 甜心小兒
甘叫要求唔高嗎?
比我仲多企好多野喔`

2009-4-8 00:09 FrAnKy127
你對咩都有興趣,禁屯門元郎天水圍,港女(你自己都唔可以對咩都興趣喇,,港男,,)

唔煙唔酒,要專一,唔可以呃我,咩都要做(你以為佢係工人??lol)

唔可以串我,唔可以話我,唔可以講粗口(你一定俾人串得多,,所以先要d咁既女朋友)

要主動,一定出得街,咩都要快(乜你以前d女朋友唔肯同你出街咖,,!?咁要唔要夠你快,,?)

最好可以馬上出街,玩得起(點為知玩得起???吊起你黎打叫唔叫玩得起??)

同傾電話,打比我唔準133(你以前既女朋友一定係咁做喇,,咁你要諗下自己喇,,lol)

以拍拖為重,唔好著重本人外表(咁人地唔駛食飯喇淨係拍拖,,睇你都養唔起人,,同埋你一定幾樣衰下,,)

加左我之後要同我講你個全名(一加就要全名,,拎去落降頭呀,,??!!)

由你加左我MSN開始

你要當我係男朋友(咁你咪好多女朋友,,咁駛咩上網識女仔呢,,lol)

請你唔好睇樣(如果你個樣ok就唔會咁講,,你咁樣衰既話對住你食飯都有問題喇,,)

請睇我個心(睇樣代表你膚淺!)(咁你要拎個心出黎俾大定睇下喇,,睇下你有幾高深,,)

白撞者咪加!!!!(加親你都係你條女,,邊有得白撞,,)
願主祝福你,,

2009-4-8 00:10 FrAnKy127
你對咩都有興趣,禁屯門元郎天水圍,港女(你自己都唔可以對咩都興趣喇,,港男,,)

唔煙唔酒,要專一,唔可以呃我,咩都要做(你以為佢係工人??lol)

唔可以串我,唔可以話我,唔可以講粗口(你一定俾人串得多,,所以先要d咁既女朋友)

要主動,一定出得街,咩都要快(乜你以前d女朋友唔肯同你出街咖,,!?咁要唔要夠你快,,?)

最好可以馬上出街,玩得起(點為知玩得起???吊起你黎打叫唔叫玩得起??)

同傾電話,打比我唔準133(你以前既女朋友一定係咁做喇,,咁你要諗下自己喇,,lol)

以拍拖為重,唔好著重本人外表(咁人地唔駛食飯喇淨係拍拖,,睇你都養唔起人,,同埋你一定幾樣衰下,,)

加左我之後要同我講你個全名(一加就要全名,,拎去落降頭呀,,??!!)

由你加左我MSN開始

你要當我係男朋友(咁你咪好多女朋友,,咁駛咩上網識女仔呢,,lol)

請你唔好睇樣(如果你個樣ok就唔會咁講,,你咁樣衰既話對住你食飯都有問題喇,,)

請睇我個心(睇樣代表你膚淺!)(咁你要拎個心出黎俾大定睇下喇,,睇下你有幾高深,,)

白撞者咪加!!!!(加親你都係你條女,,邊有得白撞,,)
願主祝福你,,

2009-4-8 06:32 Kouga
HAHAHAHA franky .. your my hero

2009-4-8 13:00 FrAnKy127
不過我諗佢都唔會再上黎睇,,哈

2009-4-8 14:30 甜心小兒
-0-"

2009-4-8 14:42 Kouga
[quote]Originally posted by [i]FrAnKy127[/i] at 2009-4-8 01:00 PM:
不過我諗佢都唔會再上黎睇,,哈 [/quote]
  cuz his post is Epic Fail

2009-4-8 15:51 FrAnKy127
我諗佢應該唔會再上黎,,哈
一排無黎就有d咁既事,,xdd

2009-4-21 20:12 敗家仔仔
笑既~.~!
點解會有呢d咁既人...唉

2009-4-23 21:02 simsim123
ive=大學??發夢嗎??小朋友~

2009-4-24 03:47 sai131320000
神人一個...
ive=大學??發夢嗎??小朋友~
我都認同呢點

2009-4-26 10:01 qazplm111
d條件仲慘過同人打工:37:

2009-4-26 22:36 殺~我愛囡囡豬XD
做你女朋友真係可憐啦
仲慘過出去見工呀
水長春咁長GE要求
自己有冇咁GE級數呀=.="
世上真係咩人都有

2009-4-29 23:18 cashew
:L

2009-4-30 05:17 kajiwong
又一個極度自卑既都市人~
個樣唔好唔=識唔到女友
由其係你既徵友方法,簡直影衰哂我地男仔
開口埋口港女,更證明你係一個唔識尊重人既高手
總之,睇完真係得啖笑,我絕對覺d女唔介意走左你呢個寶囉

2009-4-30 14:02 lokabc
[quote]原帖由 [i]vincin007[/i] 於 2009-4-6 10:31 發表 [url=http://www.ktzhk.com/redirect.php?goto=findpost&pid=17723102&ptid=1005106][img]http://www.ktzhk.com/images/common/back.gif[/img][/url]
名:冰少
性:男
住:九龍灣
幾大:18
身高:167
msn:[email protected]

對象年齡:16-20

自我簡介:
[color=red]09大學一年級生(ive都算係大學生)
[/color]
性格外向,心靈弱小,

條件良好,你唔要我係你走寶 ... [/quote]
ive算係大專生
唔係大學生

2009-4-30 14:48 bb23664395
回復 #4 FrAnKy127 的帖子

講得好。。。

2009-5-4 16:10 暗助。
who do u think u are............/?

頁: [1] 2
查看完整版本: 唔要我係你走寶!!