@KTzone » 消閒 - 會員交友 » 不求數酒肉朋友,但求一真心知己死而無憾!(男招男,我不是gay)

2009-10-22 00:43 紅哥
不求數酒肉朋友,但求一真心知己死而無憾!(男招男,我不是gay)

酒肉朋友易求,真心知己難求
系唔系時時都覺得
點解人地有一個真心fd
都開心過自己有一堆豬朋狗友
系唔系好羨慕?
自問
你對fd有坦誠過,真心過,不求回報地付出過嗎?

曾經有一段好真摯的友情放在我面前
我沒有好好地珍惜
當我失去了才後悔莫及
人世間最痛苦的事莫過如此
如果上天能夠給我一次從來的機會
我會對那個朋友說:一齊溝女,踢波好嗎?
如果非要系黎個諾言前面加個期限
我願意---------死為止

自我介紹
我男
至於幾歲住邊黎D有關系嗎?朋友可以用距離來計算的嗎?(不過我可以講,我系一個青少年^_^,荃灣線伽
msn:[email][email protected][/email]
咩年齡背景國際都可以add我
不求數酒肉朋友,但求一知己死而無憾
唔要浦友,唔要傾完一次就玩完果D,唔要玩玩下
認真就add啦
我相信,有一日人地都會羨慕我地
前提系雖然我地系街上只系肩搭肩雙目對望著

★∵☆.◢◣   ◢◣
   ◢■■◣ ◢■■◣
  ◢■■■■■■■■■◣
 ◢■■■╭~~*╮((((( ■■■◣  
 ◥■■■/( '-' ) (' .' )■■■◤
  ◥■■■/■ ..../■ ■■◤ 
   ◥■永遠ㄉ快樂■◤
    ◥■■■■■◤
     ◥■■■◤ 友情就像放風箏~
      ◥■◤
       ▼ 一旦來的時候一定要緊緊抓住她
        \
         \一起向全世界宣告不變的友情吧 
          \
           \ 祝你快樂~○( ̄0 ̄)○
            \
             \
              \         
             ● \ ●
             《 ︾ ︾》
              》 《
        _▂▃▄▅▆▇███▇▆▅▄▃▂
友情萬歲!

2009-10-22 00:44 紅哥
1自己o(∩_∩)o...哈哈

2009-11-4 05:43 同同~
請add我吧~ 因為我add你的話驚你睇唔倒... (成日有人話睇唔倒)
[email][email protected][/email]
我都唔係gay 的!放心 xd

2009-11-6 20:58 紅哥
[quote]原帖由 [i]同同~[/i] 於 2009-11-4 05:43 發表 [url=http://ktzhk.com/redirect.php?goto=findpost&pid=24118702&ptid=1088276][img]http://ktzhk.com/images/common/back.gif[/img][/url]
請add我吧~ 因為我add你的話驚你睇唔倒... (成日有人話睇唔倒)
[email protected]
我都唔係gay 的!放心 xd [/quote]
(*^__^*)...嘻嘻,okok朋友你好^_^

2009-11-11 20:27 紅哥
推呀(*^__^*)...嘻嘻

2009-11-12 18:44 同同~
你都唔同我講野既-,-

2009-11-14 15:47 8月20日
hihi~
nice to meet you~
add我傾下計啦~
[email][email protected][/email](不是GAY的~放心)

頁: [1]