@KTzone » 消閒 - 會員交友 » 真心搵男朋友拍拖!!

2010-3-3 16:16 hellokitty1991
真心搵男朋友拍拖!!

[size=4]搵鍾意傾電話的男朋友[/size]

搵住港島區

搵可以有時間陪我的男朋友

搵個好錫我,好緊張我,好擔心我,對我專一,對我真心,對我坦白,可以俾到安全感我,對我體貼,俾我痴住,唔會鬧我,識得點哄我的男朋友

唔花心,唔滾,對女朋友認真,關心我

最緊要的係"他鍾意我多過我鍾意他"

要好識哄女朋友的男朋友

我鍾意去游水,曬太陽,行街買衣服 ............

對女朋友真心同專一的男朋友!

我最鍾意吃日本菜&泰國菜.

好想每年生日和特別日子都同我最鍾意的人一齊過!

咩都可以同我講的男朋友.

我好鍾意BB.

我之前D男朋友話我夜晚把聲好da .

如果有興趣的話可以add我msn.

我msn係 [[email protected]][color=#0000ff][email protected][/color][/email]

如果有人搵One Night Stand , Sex Partner 的話最好唔好ADD我 !

2010-3-3 19:14 佑123
你好!如果你唔介意,大家認識了解下呀!我add左你msn啦!希望你會同我傾下啦!

2010-3-5 23:25 Andrew5589
係人海茫茫....識到大家總算係緣份.....希望可以同你做個朋友
add我msn&facebook大家傾計丫~
[email][email protected][/email]

2010-3-6 13:46 devoted
希望做個朋友, 識多個fd~ add jor你la

2010-3-15 01:58 Zkelvinl
雖然我唔係住港島區,不過我都想試下
msn:[email protected]
add我~

2010-3-16 22:30 kencarondo
睇下我阿哥岩唔岩你
[email][email protected][/email]

你可以直接ADD我阿哥...不過佢會驚
我阿哥MSN你按我ACC名
入面個E-Mail就係佢MSN

2010-3-26 20:53 s031063
唔係港島區不過做個朋友啦
add你msn先

2010-4-23 00:01 Andrew5589
可以同妳做朋友嗎?

係人海茫茫....識到大家總算係緣份.....希望可以同你做個朋友
add我msn&facebook大家傾計丫~

頁: [1]
查看完整版本: 真心搵男朋友拍拖!!