@KTzone » 日常 - 飲飲食食 » 唔推介比你地真係對唔住自己!!

2012-5-25 15:17 ice5200
唔推介比你地真係對唔住自己!!

前幾日班朋友生日,又唔想出去等位,咁就叫到會果D野啦,打個電話,就好快送到,仲包得幾好TIM
叫左幾款生蠔 甜蝦 三文魚 海膽其他就睇相啦,果D海膽真係好味到暈,

叫左2板成班FD係咁搶住食,因為出面好少食到咁大件的之後到主角生蠔

,我叫左4打,隻隻都好肥美,C,有朋友問即開D生蠔好味好多,平時出去食都唔鮮

,三文魚叫左3lbs 好似任食咁,食完在係廚房拿,屋企張台細整體個個FD都好滿意

,仲食得好開心,其實都係之前個朋友介紹,如果唔係我都唔知最重要係每人百幾蚊又唔洗加一 好抵食  ,當然我地仲有整d熱食啦

寫寫下都好回味,,

2012-5-25 15:21 ice5200
生蠔:11: :11:

2012-5-25 15:31 婉╳婉
我唔食生蠔......叫咩名呀?

2012-6-19 12:21 bb_chu
叫邊間丫??好正咁wor!!

2012-8-2 15:09 Angus_yeung
個海膽真係好....................正呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2012-8-24 14:46 手按珠子
:35: :35: :35: :35: :35: :35: :35: :35: :35: :35: :35: :35: :35:

2012-11-1 12:20 helenay
好正啊![url=http://www.seo-hk.com][img]http://www.9zop.com/timg/uuu9.jpg[/img][/url]

2012-12-1 10:28 grandvilla2008
where is it, what is the name!!! Thanks!

2013-2-28 16:36 cyy2013
物超所值~~~比個名分享下Y~~

2013-7-24 14:42 bgf56sf4
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

2013-9-13 11:36 ef863ewo
謝謝樓主的無私分享

頁: [1]