@KTzone » 消閒 - 會員交友 » 希望識到一樣咁鍾意朱古力既你.....

2008-5-3 03:33 朱古力愛好者
hi,唔知有冇人入黎呢????
朱古力愛好者,改個咁既名就緊係好鍾意朱古力啦,
希望識到一樣咁鍾意朱古力既你,
亦希望我可以好似朱古力咁為你帶黎開心:regular_smiley

MSN:[email protected]

講明先,我係男仔黎架

[ Last edited by 朱古力愛好者 on 2008-8-9 at 06:07 PM ]

2008-5-3 09:51 草紙
[color=Blue]朱 古 力 :icon29:

不 過 .... 好 肥 :mad2:[/color]

2008-5-3 13:52 永遠只愛你
我鐘意食苦的朱古力..你呢?^^

2008-5-3 16:15 朱古力愛好者
苦既朱古力的確係好好食,比人一種高貴既感覺,
但甜既朱古力都比人一種甜蜜既感覺,所以各有各好

2008-5-3 16:18 朱古力愛好者
其實食朱古力係唔會肥既,
因為我食左咁耐都未肥過

2008-5-3 19:01 hintung
[quote]Originally posted by [i]cckzse[/i] at 2008-5-3 09:51 AM:
[color=Blue]朱 古 力 :icon29:

不 過 .... 好 肥 :mad2:[/color] [/quote]
我都鍾意架,但係我都係好怕肥,努力減肥中。

2008-5-3 19:09 草紙
[quote]Originally posted by [i]朱古力愛好者[/i] at 2008-5-3 04:18 PM:
其實食朱古力係唔會肥既,
因為我食左咁耐都未肥過 [/quote]
[color=Blue]呢 個 野 好 睇 人 ..
我 食 真 系 會 肥 ...

但 我 又 好 鐘 意 wo :sweat2:[/color]

2008-5-3 19:10 草紙
[quote]Originally posted by [i]hintung[/i] at 2008-5-3 07:01 PM:
我都鍾意架,但係我都係好怕肥,努力減肥中。 [/quote]
[color=Blue]嘻 ... 鐘 意 , 食 左 之 後 就 要 減 /.....\[/color]

2008-5-3 19:23 朱古力愛好者
唔好理肥唔肥啦,食左先算

2008-5-3 19:29 草紙
[quote]Originally posted by [i]朱古力愛好者[/i] at 2008-5-3 07:23 PM:
唔好理肥唔肥啦,食左先算 [/quote]
[color=Blue]男 仔 就 話 唔 理 姐

女 仔 食 野 真 系 要 諗 好 耐 無 敢 食 XD[/color]

2008-5-3 21:07 朱古力愛好者
只要你食個時唔好記住佢會肥,咁就會唔肥架啦
但你一諗佢會肥,就好容易會肥....

2008-5-3 21:44 永遠只愛你
是嘛?那就去做多些運動不就好呢><?
去SWIM都幾好玩>///<
將軍奧的SWIMMING POOL我常去XD
食幾多都唔係問題><"

2008-5-3 22:13 草紙
[quote]Originally posted by [i]朱古力愛好者[/i] at 2008-5-3 09:07 PM:
只要你食個時唔好記住佢會肥,咁就會唔肥架啦
但你一諗佢會肥,就好容易會肥.... [/quote]

[color=Blue]嘩 ... 好 耐 嫁 wo ..
我 時 時 刻 刻 都 有 意 識 見 自 己 唔 好 亂 食 野:008:

溫 馨 提 示 :可 以 用 [img]http://ktzhk.com/images/default/quote.gif[/img] 引 用 回 覆:tongue2:

[/color]

2008-5-3 22:46 朱古力愛好者
[quote]Originally posted by [i]cckzse[/i] at 2008-5-3 10:13 PM:
[color=Blue]嘩 ... 好 耐 嫁 wo ..
我 時 時 刻 刻 都 有 意 識 見 自 己 唔 好 亂 食 野:008:

溫 馨 提 示 :可 以 用 [img]http://ktzhk.com/images/default/quote.gif[/img] 引 用 回 覆:tongue2:

[ ... [/quote]

多謝你既溫馨提示,新手唔識多,多多指教

2008-5-4 13:34 傻魚_無奈
我都好喜歡食朱古力嫁!

2008-5-4 14:46 朱古力愛好者
[quote]Originally posted by [i]傻魚_無奈[/i] at 2008-5-4 01:34 PM:
我都好喜歡食朱古力嫁! [/quote]
歡迎你

2008-5-4 15:20 笨海∼★
:68:
我比較喜歡食純朱古力:47:
因為食落既苦味好正呀:44:

2008-5-5 00:26 草紙
[quote]Originally posted by [i]朱古力愛好者[/i] at 2008-5-3 10:46 PM:
多謝你既溫馨提示,新手唔識多,多多指教 [/quote]
[color=Blue]唔 洗 , 最 緊 要 系 到 玩 得 開 心 姐 ..
系 呢 , 點 稱 呼 ?[/color]

2008-5-5 17:06 l_love_s1314
我只鍾意食甜甜的朱古力   苦的很難吃  不合我口味~>.<~

2008-5-5 17:51 朱古力愛好者
[quote]Originally posted by [i]cckzse[/i] at 2008-5-5 12:26 AM:
[color=Blue]唔 洗 , 最 緊 要 系 到 玩 得 開 心 姐 ..
系 呢 , 點 稱 呼 ?[/color] [/quote]
你可以叫我阿綽或者Yinsen...

頁: [1] 2 3 4