@KTzone » 消閒 - 會員交友 » 等緊一個同我一生的女友13-15

2008-5-17 22:40 keith_wl
等緊一個同我一生的女友13-15

姓名:keith

年齡:15碎 92年

住邊:觀塘

興趣:最like足球,咩運動都鍾意. 睇黑澀會,棒棒糖 同睇戲

經常出沒地點:旺角,觀塘

必要條件 :13-15齡LA  最好住係9龍區@

吾好太懷,又吾好太乖

理想條件: 長頭髮,,,,矮小活潑可愛

快d add我la~
[email][email protected][/email]

2008-5-17 23:53 monmon
睇黑澀會, 咸濕仔
得15碎學咩人講一生呀
講得出要有commitment
你知咩叫一生咩

「理想條件: 長頭髮,,,,矮小活潑可愛」
我想問你睇樣係唔係可以過世?!

15碎識咩?!

唔係話你KAI, 但係想問你人生經歴過咩野!!
讀好你d書la ~~~

等緊一個同我一生的女友13-15

2008-5-19 09:31 呀son
[quote]Originally posted by [i]monmon[/i] at 2008-5-17 11:53 PM:
睇黑澀會, 咸濕仔
得15碎學咩人講一生呀
你知咩叫一生咩

15碎識咩?!

唔係話你KAI, 但係想問你人生經 ... [/quote]
同意:wink_smiley:

2008-5-19 09:45 小風
[quote]Originally posted by [i]monmon[/i] at 2008-5-17 11:53 PM:
睇黑澀會, 咸濕仔
得15碎學咩人講一生呀
你知咩叫一生咩

15碎識咩?!

唔係話你KAI, 但係想問你人生經 ... [/quote]

咁咪證明左香港點解會有咁多失戀自殺ge人羅:68:

2008-5-19 12:00 fai001
唔怪之甘多分屍案啦...甘多你DD人..唉...咩世界.

2008-5-19 12:54 賤賤豬
[quote]Originally posted by [i]小風[/i] at 2008-5-19 09:45 AM:
咁咪證明左香港點解會有咁多失戀自殺ge人羅:68: [/quote]
果D抵死架,唔死都無用

2008-5-19 12:56 小風
[quote]Originally posted by [i]㊣修羅-黑暗㊣[/i] at 2008-5-19 12:54 PM:
果D抵死架,唔死都無用 [/quote]

下次有女女想自死...

叫佢地搵我啦...等我打救佢地:46:

2008-5-19 13:02 賤賤豬
[quote]Originally posted by [i]小風[/i] at 2008-5-19 12:56 PM:
下次有女女想自死...

叫佢地搵我啦...等我打救佢地:46: [/quote]
教佢"做人"既道理

2008-5-19 17:48 草紙
[color=#FF3490]咁 細 個 就 要 一 生 一 世 ..
不 過 有 咁 既 諗 法 都 系 好 既 =)[/color]

2008-6-7 22:12 草紙
[color=#FF3490]請 睇 睇 版 規 .
你 已 經 開 左 7 個 話 題 ..

[/color]

頁: [1]