@KTzone » 消閒 - 會員交友 » - [★]想識一個真心對我的女仔 `跟她分手了..__;

2008-5-20 23:45 [!BrIAN``
[b]昨天我同女友分左手....[/b]
[b]    因為我覺得我什麼都要就他...[/b]
[b] 很辛苦,,,,,我希望可以搵到個真心對我既女仔``[/b]
[b]    唔做女朋友....做FD子都可以架 傾下計都好=][/b]
[b]  黎排覺得好悶.....[/b]

黎個[color=Lime]自我介紹[/color]先....

[u]   本人16碎;``[/u]
[u]  住係沙田架 .... [/u]
[u]鐘意 行街街,,睇戲,,打籃球同踢波=][/u]
[u] 我係[/u][color=Orange][u]新世界[/u][/color][u]架....同台既可以SMS啦`` 唔同台都可以傾電電架^^"[/u]

[u]  我不想認識一D食煙同飲酒[少飲都得既@@`]既女仔[/u]
[u]   因為我都陪唔到你食....怕你會悶``卡XD"
最重要係真心...=]  我唔想再玩玩下啦`
[/u]

[u]想認識我就ADD我啦=] [/u]

MSN :: [color=DeepSkyBlue][email protected][/color]

2008-5-20 23:49 草紙
[color=#FF3490]你 好 * 我 系 草 草 =)
睇 你 打 既 字 仲 以 為 你 系 女 仔 tim ..

分 手 無 咩 咁 大 不 了 姐 ...
多 d 上 黎 chat 下 啦

我 地 會 chat 得 好 開 心 :haha2:[/color]

2008-5-20 23:51 小鈞
你好ar ~~
我叫小鈞
多 d 黎傾計la

2008-5-21 21:36 迷ソ峰
你好呀∼
小鈞你同我都唔可以入黎家∼
佢話話女仔炸!!
我同你都係君子黎家∼
你唔可以以頭像係女仔就扮女仔先得家∼XDXD

[!BrIAN``∼你好∼
多多指教呀!!
舊的不去,新的不來
不用傷心∼明天會更好!!

2008-6-17 18:42 sunday90423
我都想找一個好認真既女仔~可惜....

2008-7-14 21:20 etsharonbaby
[email][email protected][/email]

專一萬歲-v-

2008-9-20 20:01 雯_MaN
[email][email protected][/email]
我13歲的喔`

頁: [1]