@KTzone » 消閒 - 會員交友 » 想識新朋友解悶/困

2008-6-3 17:26 GetBacKwan
想識新朋友解悶/困

...............

[[i] 本帖最後由 GetBacKwan 於 2010-5-28 18:14 編輯 [/i]]

2008-6-3 18:03 草紙
[color=#FF3490]振 作 D 啦 , 仲 有 成 個 森 林 等 緊 你 啵 [/color]:titter2:

2008-6-3 19:40 小鈞
你好ar ^^
你又踢波 ga wo ~~ 踢咩位 ga ???

2008-6-3 21:25 GetBacKwan
[quote]Originally posted by [i]草紙[/i] at 2008-6-3 06:03 PM:
[color=#FF3490]振 作 D 啦 , 仲 有 成 個 森 林 等 緊 你 啵 [/color]:titter2: [/quote]
難搵到啱心水呢...

2008-6-3 21:28 GetBacKwan
[quote]Originally posted by [i]小鈞[/i] at 2008-6-3 07:40 PM:
你好ar ^^
你又踢波 ga wo ~~ 踢咩位 ga ??? [/quote]

你好!
清道夫位置...不過要我踢前鋒都可以既!守門就一定死...

2008-6-3 22:43 小鈞
[quote]Originally posted by [i]GetBacKwan[/i] at 2008-6-3 09:28 PM:
你好!
清道夫位置...不過要我踢前鋒都可以既!守門就一定死... [/quote]

我都係清道夫 wo  :14:
你 d 頭除應該唔錯 la :36:

除左清道夫~~ 有時客串左 or 右後衛 ....

守門識 d ~~ 唔多ok
總之踢波我only 識踢後衛 d 位 :07:

2008-6-4 00:53 GetBacKwan
[quote]Originally posted by [i]小鈞[/i] at 2008-6-3 10:43 PM:
我都係清道夫 wo  :14:
你 d 頭除應該唔錯 la :36:

除左清道夫~~ 有時客串左 or 右後衛 ....

守門識 d ~~ 唔多ok
總之踢波我only 識踢後衛 d 位 :07: [/quote]

自從冇返學已經冇踢啦,d朋友都唔知去哂邊..
行街既行街,拍拖既拍拖,真係好寂寞..
冇理由自己一個踢架?..

2008-6-4 22:38 小鈞
[quote]Originally posted by [i]GetBacKwan[/i] at 2008-6-4 12:53 AM:
自從冇返學已經冇踢啦,d朋友都唔知去哂邊..
行街既行街,拍拖既拍拖,真係好寂寞..
冇理由自己一個踢架?.. [/quote]

點解冇搵番你d 朋友仔一齊玩 ge :59:

2008-6-4 23:04 GetBacKwan
[quote]Originally posted by [i]小鈞[/i] at 2008-6-4 10:38 PM:
點解冇搵番你d 朋友仔一齊玩 ge :59: [/quote]

班友淨係識賭- -次次都係鋤dee...玩到悶死人

2008-6-4 23:31 *嵐嵐*
喂喂喂...天崖何處無方草呢...^^
開心d啦...大把好女仔等緊你喎.

頁: [1]
查看完整版本: 想識新朋友解悶/困