@KTzone » 消閒 - 會員交友 » [10年都無黎....]招((女))友*_*

2008-6-10 01:10 tabris_S
我應該成2年無上黎= =

返黎睇下呢度變成點 哈哈
順便搵女朋友= =v

介紹下自己先~
名:tabris
年:22歲

興趣係
打機 踢波 睇書 渣車
鐘意打灣岸3 bg4t
鐘意睇巴塞 睇西班牙 睇波歷克
鐘意睇好多書 歷史 中醫
鐘意渣棍波車 不過我無車 但係有車牌

特徵係
睇我個樣你估唔到我22歲
我而家去馬會都仲要次次俾人查身份證......

前"歷史草堂"版主 自從當年kt改革 我俾人抄左之後就好耐無上黎了

我有玩msn的~有cam的
無拍拖成年
希望會o係遇到吧...

而家o係幫我屋企人打理鋪頭
同埋都報左個part time中醫課程 一星期o係浸大上2堂

可以o係度吹水嫁~
或者pm我問我攞msn~

[ Last edited by tabris_S on 2008-6-12 at 11:39 PM ]

2008-6-10 15:59 草紙
[color=#FF3490]哈 佬 * 我 系 草 草 , 呢 到 既 舊 人 [/color]:68:

2008-6-10 17:26 小鈞
哈佬 * 我系小鈞 ,呢到既舊人 :68:

2008-6-12 23:25 tabris_S
[quote]Originally posted by [i]草紙[/i] at 2008-6-10 03:59 PM:
[color=#FF3490]哈 佬 * 我 系 草 草 , 呢 到 既 舊 人 [/color]:68: [/quote]
係咩???我以前未見過你既= =
有無改過個會員名
我之前都唔係叫tabris_s
好似叫....唔記得左了~

2008-6-12 23:26 tabris_S
[quote]Originally posted by [i]小鈞[/i] at 2008-6-10 05:26 PM:
哈佬 * 我系小鈞 ,呢到既舊人 :68: [/quote]
又好似未見過你= ="

2008-6-12 23:30 迷ソ峰
[color=Orange]HIH
我係E 度GA新人!![/color]

2008-6-12 23:31 tabris_S
[quote]Originally posted by [i]迷ソ峰[/i] at 2008-6-12 11:30 PM:
[color=Orange]HIH
我係E 度GA新人!![/color] [/quote]
你好呢 新人= =
介紹下你自己呢~

2008-6-13 18:38 希子~
HI
好高興認識你..=V

2008-6-13 22:15 tabris_S
[quote]Originally posted by [i]希子~[/i] at 2008-6-13 06:38 PM:
HI
好高興認識你..=V [/quote]
我都好高興認識你~
又唔介紹下自己嫁~

2008-6-14 11:57 草紙
[quote]Originally posted by [i]tabris_S[/i] at 2008-6-12 11:25 PM:
係咩???我以前未見過你既= =
有無改過個會員名
我之前都唔係叫tabris_s
好似叫....唔記得左了~ [/quote]
[color=#FF3490]有 改 過 名 丫 "
之 前 叫 cckzse , 不 過 你 都 應 該 無 咩 印 像:titter2:[/color]

2008-6-14 21:09 tabris_S
[quote]Originally posted by [i]草紙[/i] at 2008-6-14 11:57 AM:
[color=#FF3490]有 改 過 名 丫 "
之 前 叫 cckzse , 不 過 你 都 應 該 無 咩 印 像:titter2:[/color] [/quote]
唔係唔知
係直情無印象= ="

2008-6-26 22:13 草紙
[color=#FF3490]每 個 會 員 只 可 系 交 友 區 開 一 個 主 題。
多 左 既 主 題 將 被 關 閉 , 請 會 員 留 意 。

而 家 幫 你 推 番 個 tp 上 黎 ^^"
唔 好 再 開 tp 喇 :smile_13:[/color]

2008-6-26 22:45 PRO∼G
你已響呢區開第4個TP啦.....
請先睇睇版規...
開到第5個既會禁言5日

2008-6-26 23:38 `紫露﹏』
紫露駕到...草紙呀..那我算是新人嗎??
嘿嘿..你好啊...看來樓主前途光明啊

2008-6-27 00:03 tabris_S
[quote]Originally posted by [i]草紙[/i] at 2008-6-26 10:13 PM:
[color=#FF3490]每 個 會 員 只 可 系 交 友 區 開 一 個 主 題。
多 左 既 主 題 將 被 關 閉 , 請 會 員 留 意 。

而 家 幫 你 推 番 個 tp 上 黎 ^^"
唔 好 再 開 tp 喇 :smile_13:[/color] [/quote]
哦..唔好意思= ="

2008-6-27 00:03 tabris_S
[quote]Originally posted by [i]`紫露﹏』[/i] at 2008-6-26 11:38 PM:
紫露駕到...草紙呀..那我算是新人嗎??
嘿嘿..你好啊...看來樓主前途光明啊 [/quote]
此話何解?_?

頁: [1]