@KTzone » 日常 - 飲飲食食 » 新潮但好味泰國菜

2009-2-7 00:44 k2928k2008
新潮但好味---泰城 Thai Palace Restaurant
今次係因為TVB 名人飯堂 林保怡報導過 , 所以晚飯過去試下 ,

冬陰公湯夠酸又辣 - 95分
木瓜沙律 用超新鮮生木瓜刨C 酸辣適中 - 90分
海南雞飯 - 呢個一試難忘 , 雞又滑 汁開胃 - 95分 , 只可惜少左D , 唔夠我同女朋友食 .

埋單百幾 , 都算ok . 因為晚飯時間 , 人多 , 兩條友 , 坐左張超細檯 .
是次消費:  每人約HKD$60 (晚餐)  

評分: 味道 4   環境 4   服務 2   衛生 4   抵食 4

地址 :   油麻地碧街35號地下

電話 : 2388 0311

2009-2-8 13:42 lammihiro
講到咁好,試下先

2009-2-9 16:03 joeju
聽落都好似好正,想今晚去試!:020:

2009-3-26 01:47 jr628
這間泰城的食物很好食,
雖然我第一次去就感覺到D食物非常新鲜,
但是尾中不足是想問下問間歺店收幾點?
未到十一時就同我講打咩?
還看見D椅子腳全部放在桌子上,是不是收工
還聞到好香漂白水味,令到我有點反胃

2009-3-31 19:58 GG172
看起來像不錯吃.香~!!!~~美味可口.我口水都快流下來, (剛溫)
一定很好吃,看到就飢腸(剛溫) 感謝提供資料者

2009-5-16 22:59 alan1688
這是那裡呢 !!

2009-7-1 17:46 milkerc
講到咁好,試下先

頁: [1]
查看完整版本: 新潮但好味泰國菜